Jang Geun Suk

Jang Geun Suk

Other Name: 장근석 / Jang Geun Seok / 张根锡 / Jang Keun Suk / 張根錫 / チャン・グンソク /

Place Birth: Chungcheong, South Korea

Birth Day: 1987-08-04

Height: 180 CM

  • Ads
  • Coming Eps
  • Ongoing

Ads

Coming Episode